Real madrid

Stadion: Estadio Santiago Bernabéu          Capaciteit: 84.744

Arrangementen Real Madrid

Vanwege de extreem hoge vluchtprijzen vanaf Amsterdam naar Madrid, kan het de moeite waard zijn om vanaf één van de luchthavens van Brussel of vanaf Düsseldorf naar Madrid te vliegen. Informeer geheel vrijblijvend naar alle mogelijkheden via het aanvraagformulier hieronder.

Voetbalreis Real Madrid aanvragen

U heeft de keuze uit twee klassen reizen: korte zijde & lange zijde.

Korte zijde:
– Retourvlucht incl. standaardstoel
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten korte zijde

Lange zijde:
– Retourvlucht incl. standaardstoel
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten lange zijde

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee nachten met twee personen verblijvend op één hotelkamer. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte aan te vragen. U wilt bijvoorbeeld korter of langer in Madrid verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Laat u het ons weten, wij maken met plezier een offerte volledig naar uw (reis)wensen!

Vul het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt uw persoonlijke offerte zo spoedig mogelijk.

  Aanvraagformulier

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  Aantal personen:

  Aantal overnachtingen:

  Kaarten:

  Welke luchthavens zijn voor u een optie? (Meerdere keuzes mogelijk)

  Welke wedstrijd wilt u bezoeken?

  Bericht:

  Voordelige voetbalreis naar Real Madrid

  Wilt u een voetbalreis naar Real Madrid maken? Zoekt u naar het beste aanbod met de voordeligste prijs? Die vindt u bij JRM Reizen. U maakt gebruikt van een aantrekkelijke voetbalreis met het totaalpakket van JRM Reizen. Wilt u meer zien dan alleen de binnenkant van een voetbalstadion? Dan is een wedstrijd van Real Madrid perfect te combineren met een stedentrip. Ook hier kunt u bij JRM Reizen gebruik maken van een voordelig aanbod voor een stedentrip of rondreis. Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

  Meer informatie over JRM Reizen

  Wij zijn een bedrijf dat kleinschalig en persoonlijk te werk gaat. Ruim twintig jaar geleden zijn we begonnen met het aanbieden van voetbalreizen. We zijn gek van voetbal en van reizen. Dat maakt dit aanbod volkomen logisch. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Zo hebben wij al veel mensen blij mogen maken met een reis die precies aansluit bij de wensen en het budget. Bijvoorbeeld naar Real Madrid. Bent u zelf inmiddels ook enthousiast? Dan delen we dit graag met u. Bel of mail ons voor informatie. Dan is de kans groot dat u binnenkort ook gebruik gaat maken van ons aantrekkelijk totaalpakket bij reizen naar voetbalwedstrijden, een stedentrip of rondreis.

  Waarom u kiest voor een voetbalreis naar Real Madrid

  We noemen u graag een aantal punten waar u veel plezier aan zult beleven bij de keuze voor een voetbalreis naar Real Madrid:

  • Voordelige prijzen voor een compleet verzorgde reis via JRM Reizen
  • Een fantastische beleving in het Santiago Bernabéu
  • Korte reisafstand met het vliegtuig
  • De stad Madrid
  • Attractief en aanvallend voetbal

  Bel of mail ons voor meer informatie over reis, verblijf en mogelijkheden die u tijdens uw verblijf in Real Madrid nog meer heeft. We hebben deze reis verschillende keren zelf gemaakt en delen graag ons enthousiasme met u. Heeft u de reis naar Real Madrid zelf al eerder gemaakt? Dan vindt u bij JRM Reizen vast een verrassend lage prijs.

  Neem contact met ons op over uw Real Madrid voetbalreis

  Bel met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl voor meer informatie. Bijvoorbeeld over uw Real Madrid voetbalreis.

  Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant.