madrid
real madrid
10441640

Real madrid

Voetbalreis Real Madrid

De Koninklijke is de meest succesvolle Spaanse club aller tijden. Ze zijn bijvoorbeeld 32x kampioen van Spanje geworden en wonnen maar liefst 11x de Champions League / Europa Cup 1. Ook dit seizoen zullen ze vol voor de prijzen gaan. Maar dat mag ook wel met spelers als Gareth Bale, Luka Modric en Karim Benzema: gaat dat zien in het immense Estadio Santiago Bernabeu!

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Real Madrid

Datum Wedstrijd Prijs p.p. vanaf
Zaterdag 6 april 2019, 16:15 Real Madrid – SD Eibar € 179,-
Zondag 21 april 2019 Real Madrid – Athletic Club € 229,-
Zondag 5 mei 2019 Real Madrid – Villareal CF € 279,-
Zondag 19 mei 2019 Real Madrid – Real Betis € 299,-

Voetbalreis Real Madrid aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • 2 hotelovernachtingen
  • Toegangsbewijs wedstrijd
  • In overleg kunnen wij u ook arrangementen incl. vliegtickets aanbieden. Heeft u hier interesse in? Geef dit dan aan bij uw offerte-aanvraag. U kunt vertrekken vanaf Schiphol, Brussel-Zaventem of Düsseldorf International.

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop.

Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Madrid verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan.

Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Voordelige voetbalreis naar Real Madrid

Wilt u een voetbalreis naar Real Madrid maken? Zoekt u naar het beste aanbod met de voordeligste prijs? Die vindt u bij JRM Reizen. U maakt gebruikt van een aantrekkelijke voetbalreis met het totaalpakket van JRM Reizen. Wilt u meer zien dan alleen de binnenkant van een voetbalstadion? Dan is een wedstrijd van Real Madrid perfect te combineren met een stedentrip. Ook hier kunt u bij JRM Reizen gebruik maken van een voordelig aanbod voor een stedentrip of rondreis. Neem contact met ons op om uw persoonlijke wensen te bespreken.

Meer informatie over JRM Reizen

Wij zijn een bedrijf dat kleinschalig en persoonlijk te werk gaat. Ruim twintig jaar geleden zijn we begonnen met het aanbieden van voetbalreizen. We zijn gek van voetbal en van reizen. Dat maakt dit aanbod volkomen logisch. Ons enthousiasme werkt aanstekelijk. Zo hebben wij al veel mensen blij mogen maken met een reis die precies aansluit bij de wensen en het budget. Bijvoorbeeld naar Real Madrid. Bent u zelf inmiddels ook enthousiast? Dan delen we dit graag met u. Bel of mail ons voor informatie. Dan is de kans groot dat u binnenkort ook gebruik gaat maken van ons aantrekkelijk totaalpakket bij reizen naar voetbalwedstrijden, een stedentrip of rondreis.

Waarom u kiest voor een voetbalreis naar Real Madrid

We noemen u graag een aantal punten waar u veel plezier aan zult beleven bij de keuze voor een voetbalreis naar Real Madrid:

  • Voordelige prijzen voor een compleet verzorgde reis via JRM Reizen
  • Een fantastische beleving in het Santiago Bernabéu
  • Korte reisafstand met het vliegtuig
  • De stad Madrid
  • Attractief en aanvallend voetbal

Bel of mail ons voor meer informatie over reis, verblijf en mogelijkheden die u tijdens uw verblijf in Real MAdrid nog meer heeft. We hebben deze reis verschillende keren zelf gemaakt en delen graag ons enthousiasme met u. Heeft u de reis naar Real Madrid zelf al eerder gemaakt? Dan vindt u bij JRM Reizen vast een verrassend lage prijs.

Neem contact met ons op over uw Real Madrid voetbalreis

Bel met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl voor meer informatie. Bijvoorbeeld over uw Real Madrid voetbalreis.