Op zoek naar voetbalreis aanbiedingen? JRM Reizen!

Voetbalreizen aanbieding? U vindt de beste aanbieding bij JRM Reizen. Wij zijn een ervaren organisator van voetbalreizen. Meer dan 20 jaar geleden zijn we begonnen. Inmiddels is het meer dan een uit de hand gelopen hobby. We doen u namelijk ook graag een aanbieding voor een stedentrip in Europa of een rondreis door Amerika. JRM Reizen is een combinatie tussen de passie voor reizen en die voor voetbal. Om u de beste aanbieding te kunnen doen zijn we dagelijks op zoek naar het beste aanbod bij de inkoop van voetbaltickets, reizen en accommodatie. Door het zoeken naar een uitstekende verhouding tussen prijs en kwaliteit kunnen we ook zorgen dat we u op de voordeligste manier onze voetbalreizen aan kunnen bieden. We zijn kleinschalig en betrokken. Er zijn weinig extra kosten, zoals voor een duur kantoor of extra personeel. Voor ons is dat de beste manier om u de voordeligste voetbalreizen aan te kunnen bieden.

Wij kennen de stadions en de locaties

We zijn zelf liefhebbers van voetbal. Dat zorgt ervoor dat we niet op basis van kale cijfers en beoordelingen selecteren. We kennen de stadions en de clubs. Onze hotelaccommodaties hebben we zelf getest en de reizen hebben we zelf gemaakt. Zo weten we uit onze eigen praktijk u iedere keer een advies te geven dat past bij uw wensen en budget.

Een voorbeeld van een voetbalreizen aanbieding

Bij JRM Reizen vindt u een wisselend aanbod van voetbalreizen aanbiedingen. We noemen u als voorbeeld de beschrijving van de Premier League Surprise:

  • Toegangskaart voor een wedstrijd in de Premier League
  • € 299,- per persoon (vanaf 2 personen mogelijk)
  • Retourvlucht Nederland-Engeland
  • 2 Hotelovernachtingen
  • Extra bijboeken hotelovernachting á € 50,- p.p.p.n.

Deze aanbieding is van toepassing op een (nu nog niet bekende) wedstrijd in de Premier League. De wedstrijd is op zaterdag of zondag. Vooraf geeft u aan in welke drie speelrondes u wilt en kunt. Laat u vervolgens verrassen en geniet van een plaats of club die u misschien vooraf nog niet kende van andere voetbalreizen. Bekijk de actuele aanbieding via de website of bel/mail JRM Reizen voor uw persoonlijke aanbieding. Reken erop dat onze voetbalreizen altijd scherp in prijs en hoog in kwaliteit zijn.

Voetbalreizen aanbieding? Neem contact op met JRM Reizen

Bel met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl. We geven u dan graag informatie over onze actuele voetbalreizen aanbieding.