Goedkope voetbalreizen door heel Europa

Bent u op zoek naar een aanbieder van goedkope voetbalreizen in Frankrijk, Engeland, Italië, Spanje, Schotland en Portugal? Bij JRM Reizen vindt Goedkope aanbiedingen. Het organiseren van voetbalreizen zit ons in het bloed. Voetbalreizen organiseren we inmiddels al meer dan 20 jaar. Goed, goedkoop en betrouwbaar. Dat is het aanbod van JRM Reizen. Neem contact met ons op over uw persoonlijke wensen. Met passende aanbiedingen zorgen wij voor goedkope voertbalreizen

Passie voor reizen en voetbal

Bij JRM Reizen zijn we zelf gek van voetbal en reizen. Door onze eigen passie hebben we natuurlijk zelf ook bijna alle speelsteden die we aanbieden bezocht. Wij begrijpen dus als geen ander hoeveel plezier er aan de voetbalreizen te beleven is. Ook begrijpen wij goed hoe belangrijk het is om voordelige voetbalreizen aan te bieden zodat mensen van jong tot oud gebruik kunnen maken van onze goedkope voetbalreizen. Dagelijks zijn wij aan het zoeken voor deze goedkope mogelijkheden. Wij zorgen voor goedkope voetbalreizen, waardoor u niet op de centen hoeft te letten maar kan genieten van uw reis. Onze reizen vertrekken vaak vanaf Schiphol, maar ook Rotterdam en Eindhoven behoren tot het aanbod van luchthavens van vertrek en aankomst.

Bezoek deze steden tijdens uw goedkope voetbalreizen

We organiseren complete voetbalreizen door heel Europa. Een aantal van onze goedkope reizen is enorm populair. Dan gaat het bijvoorbeeld om bezoeken aan de volgende steden in Europa:

  • London
  • Manchester
  • Barcelona
  • Dortmund
  • München

In Engeland bezoekt u bijvoorbeeld Arsenal, Chelsea FC of Manchester United. In Spanje zijn clubs als Real Madrid, Atletico Madrid en Barcelona ongekend populair. Wij bieden u goedkope mogelijkheden om topwedstrijden te bezoeken van een (of meerdere) van deze mooie clubs.

Bel of mail JRM Reizen voor goedkope voetbalreizen

De kaartjes voor de wedstrijd. De reis van en naar Schiphol. De overnachting in dat ene perfecte hotel waar u graag nog eens terugkomt. Drie belangrijke onderdelen waar we ons bij JRM Reizen op richten. Bel voor uw persoonlijke wensen met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl. Wij zorgen voor het beste aanbod van goedkope voetbalreizen in Engeland, Frankrijk, Italië, Spanje, Schotland en Portugal!

JRM voor al uw goedkope voetbalreizen.