Goedkope voetbalreizen door heel Europa

Bent u op zoek naar een aanbieder van goedkope voetbalreizen? Goedkope aanbiedingen vindt u dan bij JRM Reizen. Het organiseren van voetbalreizen zit ons in het bloed. Voetbalreizen organiseren we inmiddels al meer dan 20 jaar. Goed, goedkoop en betrouwbaar. Dat is het aanbod van JRM Reizen. Neem contact met ons op over uw persoonlijke wensen. Wij zorgen voor een passende aanbieding.

Passie voor reizen en voetbal

Bij JRM Reizen zijn we zelf gek van voetbal en reizen. Daarom begrijpen we ook dat u graag zo voordelig mogelijk gebruik voetbalreizen. Goedkope mogelijkheden zoeken we dagelijks. Wij begrijpen namelijk als geen ander hoeveel plezier er aan de voetbalreizen te beleven is. Door onze eigen passie hebben we natuurlijk zelf ook bijna alle speelsteden die we aanbieden bezocht. Wij zorgen voor goedkope reizen, waardoor u niet op de centen hoeft te letten maar kan genieten van uw reis. Onze reizen vertrekken vaak vanaf Schiphol, maar ook Rotterdam en Eindhoven behoren tot het aanbod van luchthavens van vertrek en aankomst.

Bezoek deze steden tijdens uw goedkope voetbalreizen

We organiseren complete voetbalreizen door heel Europa. Een aantal van onze goedkope reizen is enorm populair. Dan gaat het bijvoorbeeld om bezoeken aan de volgende steden in Europa:

  • London
  • Manchester
  • Barcelona
  • Dortmund
  • München

In Engeland bezoekt u bijvoorbeeld Arsenal, Chelsea FC of Manchester United. In Duitsland zijn de populairste clubs Borussia Dortmund en Bayern München. In Spanje zijn clubs als Real Madrid, Atletico Madrid en Barcelona ongekend populair. Wij bieden u goedkope mogelijkheden om topwedstrijden te bezoeken van een (of meerdere) van deze mooie clubs.

Bel of mail JRM Reizen voor goedkope voetbalreizen

De kaartjes voor de wedstrijd. De reis van en naar Schiphol. De overnachting in dat ene perfecte hotel waar u graag nog eens terugkomt. Drie belangrijke onderdelen waar we ons bij JRM Reizen op richten. Bel voor uw persoonlijke wensen met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl. Wij zorgen voor het beste aanbod in goedkope voetbalreizen.