Formuli 1

Over ons

Wij zijn vader en zoon, Rob en Justin, respectievelijk 57 en 29 jaar oud.

We delen een aantal passies. Dat is ten eerste het live meemaken van Engelse voetbalwedstrijden. Rob komt al vanaf begin jaren 90 in Engelse stadions, Justin was 7 toen hij voor het eerst meeging naar een voetbalwedstrijd in Londen. Na grote clubs als Tottenham Hotspur,  Liverpool,  Manchester United en Arsenal meermalen te hebben bezocht, zijn we langzaamaan op zoek gegaan naar de sfeer en beleving in de lagere divisies. En dat bleek verslavend. Ook het afgelopen seizoen hebben we een aantal wedstrijden op het lagere niveau mogen bezoeken; en telkens was het een avontuur. Je komt niet alleen in prachtige oude krakkemikkige stadions met die heerlijk penetrante geur van overbakken hamburgers, de trip naar het stadion is vaak al inspirerend. Je waant jezelf soms op de set van een Engelse plattelandsdetective als Midsomer Murders. Intussen hebben we meer dan 40 ploegen bezocht op de vijf hoogste voetbalniveaus in Engeland, en elk nieuw stadion smaakt weer naar meer. Het is een belevenis, elke keer weer!

Als tweede passie hebben we beiden Major League Baseball. We zijn inmiddels bij bijna alle clubs op bezoek geweest in Amerika en Canada. Onderdeel te mogen zijn van America’s favorite passtime is een heerlijke ervaring. Of we nu in Yankee Stadium zitten, of een game van de  Atlanta Braves of de Phillies bezoeken: het is genieten geblazen. We volgen de strijd voor een plek in de World Series, en kijken met regelmaat ’s nachts naar een wedstrijd op het hoogste niveau. En dan gaan we met elkaar appen. Zouden meer mensen dat trouwens doen, Major League Baseball (met een voorliefde voor New York Yankees) kijken en met elkaar appen om 03.30u?? Om maar onze liefde voor de sport aan te geven.

Een derde passie is reizen. Stedentrips, rondreizen door de States. We hebben beiden al veel gezien, veel bezocht, en veel genoten Want onze wereld heeft toch wel veel mooie plekken: bruisend, inspirerend, rustgevend…. En gelukkig is er nog zo veel te zien.

Ons doel met ons bedrijfje was ooit de cliënt een onvergetelijke tijd te bezorgen op het veld van bijna vergeten voetbalgrootheden als Bradford City, Plymouth Argyle, Portsmouth of Wycombe Wanderers.  Want Old School Engels voetbal, dat is toch nog steeds dat fantastische kick and rush! Ook honkbalarrangementen naar de Major League werden aangeboden. En die gaan we ook weer aanbieden.

Langzamerhand zijn we, mede op verzoek van die cliënt, wel gaan uitbreiden. U kunt nog steeds naar de kelders van het Engelse voetbal. U kunt weer naar honkbal op het hoogste niveau. Maar we bieden nu ook wedstrijdarrangementen voor de Premier League en andere Europese topcompetities aan. Ook de Formule 1 fans kunnen bij ons inmiddels terecht. Net als die mensen die heerlijk een paar dagen even weg willen. Een stad bezoeken, lekker genieten. En we zullen blijven uitbreiden: nieuwe sporten, nieuwe mogelijkheden. Want er is zoveel meer…..en er is zoveel mogelijk!!

JRM Reizen tenslotte is onze vierde gezamenlijke passie. Met maar één reden: omdat het zo leuk is!

Rob van der Mee
Justin van der Mee

Waarom staan er geen prijzen bij de stedentrips en voetbalreizen?

U vraagt zich misschien af: ‘Waarom staan er geen prijzen bij de stedentrips en voetbalreizen? De stedentrips en voetbalreizen boekt u meestal voor de korte termijn en voor een korte periode. De vlucht- en hotelprijzen wijzigen bijna dagelijks. Dus handelen wij snel naar de actuele marktprijzen: daarom zijn onze prijzen normaal.

Wel hebben we gemeend er goed aan te doen bij de diverse voorgestelde rondreizen door de Verenigde Saten een vanaf-prijs te vermelden. Deze reizen worden voor de latere termijn en voor een langere periode gepland en vallen uiteraard in een geheel andere prijscategorie dan de stedentrips en voetbalreizen.Op deze manier heeft u in ieder geval een helder idee hoeveel uw droomreis door Amerika ongeveer zal gaan kosten.

En tenslotte wijzen wij u er op dat op al onze reizen (stedentrips, voetbalreizen, rondreizen door Verenigde Staten en alle overige reizen die niet op de website staan maar wel bij ons geboekt worden), onze algemene voorwaarden van toepassing zijn. Klik hier voor deze voorwaarden.