Porto

Voetbalreis FC Porto

Tot een paar jaar geleden was FC Porto de heerser in het Portugese clubvoetbal. Landstitels werden aaneen geregen, de Champions League werd zelfs gewonnen (weet u het nog: de goal van Madjer?). De laatste jaren speelt de club uit de vissersplaats Oporto toch weer een beetje de tweede viool met slechts één landstitel in de afgelopen vijf jaar. En dat zint ze niet, daar in het Estádio Do Dragão.

Arrangementen FC Porto

Arrangementen zijn op basis van 2 hotelovernachtingen en wedstrijdticket

Datum Wedstrijd Prijs p.p.
Zondag 23 december 2018 FC Porto – Rio Ave € 155,-
Zondag 6 januari 2019 FC Porto – CD Nacional € 155,-
Woensdag 30 januari 2019 FC Porto – CF Belenenses € 155,-
Zondag 17  februari 2019 FC Porto – Vitória FC € 155,-
Zondag 3 maart 2019 FC Porto – SL Benfica € 350,-
Zondag 17 maart 2019 FC Porto – CS Maritimo € 175,-
Zondag 7 april 2019 FC Porto – Boavista FC € 175,-
Zaterdag 20 april 2019 FC Porto – CD Santa Clara € 155,-
Zondag 5 mei 2019 FC Porto – CD Aves € 175,-
Zondag 19 mei 2019 FC Porto – Sporting Lissabon € 350,-
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal nachten:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Voetbalreis naar FC Porto

Wenst u een unieke voetbalreis naar FC Porto te maken? Schakel dan JRM Reizen in. Zoekt u voor uw volgende reis iets nieuws en verfrissends? Dan is een voetbalreis misschien wel wat voor u! Onze voetbalreizen zijn een unieke ervaring op zichzelf. Wilt u de geweldige sfeer in een stadion proeven? Kies dan voor een voetbalvakantie naar bijvoorbeeld FC Porto. Lees verder voor meer informatie over een voetbalreis naar FC Porto.

Geweldige sfeer en rijke historie bij FC Porto

U kiest met een voetbalreis meteen voor een wedstrijd van uw favoriete club. Wat kunt u dan verwachten? Wanneer u kiest voor een voetbalvakantie, zoekt u eerst een wedstrijd uit die u graag zou willen bijwonen. Gaat u voor een land als Portugal? Dan heeft u bijvoorbeeld de keuze uit wedstrijden van de clubs SL Benfica, FC Porto, Sporting Lissabon en SC Braga. Vervolgens boekt u de reis en vliegt u met prettige reistijden naar het land van bestemming. Hier verblijft u in een fijn, centraal gelegen hotel met een volledig arrangement. Gedurende uw reis bezoekt u het stadion en beleeft u de club als nooit tevoren. U leert meer over de rijke historie van de club en u proeft de heerlijke sfeer tijdens een prachtige wedstrijd.

Een bezoek aan een wedstrijd van FC Porto

Een voorbeeld van een voetbalvakantie die u nog lang zal bijblijven, is een reis naar FC Porto. Tot een aantal jaar geleden was FC Porto de heerser in het Portugese clubvoetbal. De club is opgericht in 1893 en is lange tijd onderdeel van de traditionele grote drie van Portugal samen met Sporting Lissabon en SL Benfica. Ook internationaal hebben zij veel bereikt. Zo hebben zij de Champions League gewonnen in 2004 en de Europa League in 2011. Tijdens de reis komt u meer te weten over de rijke historie van deze club en ervaart u de sfeer van het stadion, Estadio Do Dragao.

Boek uw voetbalreis naar FC Porto via JRM-Reizen!

Wenst u ook een voetbalreis naar FC Porto te maken? Neem dan contact op met JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243 of te mailen via info@jrm-reizen.nl. U kunt ook uw voetbalreis naar FC Porto boeken via onze website.