Porto

Stadion: Estádio do Dragão          Capaciteit: 50.033

Arrangementen FC Porto

Datum Wedstrijd Korte zijde p.p. vanaf Lange zijde p.p. vanaf
zondag 7 april 2024 FC Porto – Vítoria SC op aanvraag op aanvraag
zondag 14 april 2024 FC Porto – Famalicao op aanvraag op aanvraag
zondag 28 april 2024 FC Porto – Sporting Club de Portugal op aanvraag op aanvraag
zondag 12 mei 2024 FC Porto – Boavista op aanvraag op aanvraag

Voetbalreis FC Porto aanvragen

U heeft de keuze uit twee reisopties: korte zijde & lange zijde:

Korte zijde:
– Retourvlucht incl. standaardstoel
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten korte zijde

Lange zijde:
– Retourvlucht incl. standaardstoel
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten lange zijde

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee nachten met twee personen verblijvend op één hotelkamer. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte aan te vragen. U wilt bijvoorbeeld korter of langer in Porto verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Laat u het ons weten, wij maken met plezier een offerte volledig naar uw (reis)wensen!

Vul het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt uw persoonlijke offerte zo spoedig mogelijk.

  Aanvraagformulier

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  Aantal personen:

  Aantal overnachtingen:

  Kaarten:

  Welke wedstrijd wilt u bezoeken?

  Bericht:

  Voetbalreis naar FC Porto

  Wenst u een unieke voetbalreis naar FC Porto te maken? Schakel dan JRM Reizen in. Zoekt u voor uw volgende reis iets nieuws en verfrissends? Dan is een voetbalreis misschien wel wat voor u! Onze voetbalreizen zijn een unieke ervaring op zichzelf. Wilt u de geweldige sfeer in een stadion proeven? Kies dan voor een voetbalvakantie naar bijvoorbeeld FC Porto. Lees verder voor meer informatie over een voetbalreis naar FC Porto.

  Geweldige sfeer en rijke historie bij FC Porto

  U kiest met een voetbalreis meteen voor een wedstrijd van uw favoriete club. Wat kunt u dan verwachten? Wanneer u kiest voor een voetbalvakantie, zoekt u eerst een wedstrijd uit die u graag zou willen bijwonen. Gaat u voor een land als Portugal? Dan heeft u bijvoorbeeld de keuze uit wedstrijden van de clubs SL Benfica, FC Porto, Sporting Lissabon en SC Braga. Vervolgens boekt u de reis en vliegt u met prettige reistijden naar het land van bestemming. Hier verblijft u in een fijn, centraal gelegen hotel met een volledig arrangement. Gedurende uw reis bezoekt u het stadion en beleeft u de club als nooit tevoren. U leert meer over de rijke historie van de club en u proeft de heerlijke sfeer tijdens een prachtige wedstrijd.

  Een bezoek aan een wedstrijd van FC Porto

  Een voorbeeld van een voetbalvakantie die u nog lang zal bijblijven, is een reis naar FC Porto. Tot een aantal jaar geleden was FC Porto de heerser in het Portugese clubvoetbal. De club is opgericht in 1893 en is lange tijd onderdeel van de traditionele grote drie van Portugal samen met Sporting Lissabon en SL Benfica. Ook internationaal hebben zij veel bereikt. Zo hebben zij de Champions League gewonnen in 2004 en de Europa League in 2011. Tijdens de reis komt u meer te weten over de rijke historie van deze club en ervaart u de sfeer van het stadion, Estadio Do Dragao.

  Boek uw voetbalreis naar FC Porto via JRM-Reizen!

  Wenst u ook een voetbalreis naar FC Porto te maken? Neem dan contact op met JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243 of te mailen via info@jrm-reizen.nl. U kunt ook uw voetbalreis naar FC Porto boeken via onze website.

  Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant.