Voetbalreizen

JRM Reizen verzorgt voor u arrangementen voor voetbalreizen naar de leukste wedstrijden. Kies hieronder uit de verschillende landen om de verschillende voetbalreizen van de clubs te bekijken. Voetbalreizen doordrenkt van historie, vol met passie. Klik hieronder op een land om naar de voetbalreizen van uw favoriete clubs te gaan.

Voetbalreizen voor iedere voetballiefhebber

Iedere voetballiefhebber zit te genieten voor de buis van de wedstrijden van de Premier League, of zit zelfs in het stadion bij wedstrijden van prachtige clubs als Liverpool, Manchester United, Tottenham Hotspur, Arsenal of Manchester City. Doordrenkt van historie, vol met passie.

En u wilt daar een keer bij zijn. Helaas kost dat bezoek aan een wedstrijd in de Premier League een aardige zak met duiten. Voor twee-of driedaags voetbalreizen bent u bij vele reisbureaus zomaar €750,– of meer kwijt. Bij ons niet, of het moet een absolute topwedstrijd zijn.

Het arrangement

Het arrangement bevat de retourvlucht op zo gunstig mogelijke tijden, een verblijf in een prima hotel in of vlakbij het centrum van de stad waar u naar toe gaat en uiteraard wedstrijdkaarten voor de door u uitgekozen wedstrijd. Klik op het land om de verschillende voetbalreizen te bekijken. Hier ziet u onze arrangementen of kunt u geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

“JRM Reizen verzorgt voor u arrangementen voor voetbalreizen naar de leukste wedstrijden”

Transparante voorwaarden en voordelig op reis

Zoekt u een aanbieder van voordelige voetbalreizen? Bij JRM Reizen zijn we al meer dan 20 jaar gespecialiseerd in voetbalreizen. In de loop van de tijd zijn we, naast voetbalreizen, ook andere reizen aan gaan bieden. Hierbij moet u denken aan stedentrips en rondreizen door Amerika. Wij selecteren alle reizen zelf. Daarbij hebben we alle plaatsen ook bijna altijd zelf bezocht. Voor voetbalreizen zijn we toegespitst op reizen naar de Premier League. De Engelse competitie is de best gewaardeerde competitie onder Nederlandse bezoekers. De sfeer in de stadions is ongekend voor Nederlandse begrippen. De wedstrijden een feest en uw reis en accommodatie uitstekend verzorgd. Bent u al enthousiast? Stuur ons dan een e-mail met uw wensen of bel voor informatie. Wellicht zien we u dan binnenkort ook als deelnemer aan een van onze voetbalreizen.

Uitstekend geregelde voetbalreizen

Bij JRM Reizen doen we dagelijks ons best om u de beste voetbalreis tegen het voordeligste tarief aan te kunnen bieden. Daarmee zijn we bijna altijd voordeliger dan vergelijkbare aanbieders. In de Premier League zijn de wedstrijden ongeveer 5 weken van tevoren bekend. De schema’s staan onder invloed van sponsorcontracten bij televisierechten. Wilt u dus zekerheid over voetbalreizen? Boek dan vanaf zo’n 5 weken van tevoren uw favoriete trip naar Engeland. U kunt ons natuurlijk ook bellen of mailen voor informatie. We leggen u graag meer uit over de actuele mogelijkheden of geven u een tip als uw favoriete wedstrijd er aan komt. Reken daarbij op onze kennis en ervaring. Vergelijk gerust onze prijzen. Die houden we namelijk zo scherp mogelijk.

5 Redenen om te kiezen voor JRM Reizen

We bieden u de beste voetbalreis, stedentrip of rondreis door Amerika. U kiest voor JRM Reizen, omdat:

  • Wij een voordelig totaalaanbod hebben
  • Wij de locaties en accommodaties persoonlijk kennen
  • Wij u een gericht advies geven
  • Wij een neus hebben voor de beste wedstrijden
  • Onze voorwaarden transparant zijn

Bij transparante voorwaarden hoort wat ons betreft ook een all-in prijs. Bij ons zult u dus nooit verborgen kosten aantreffen.

Neem contact met ons op over uw voetbalreizen

Bel met telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl als u meer informatie wilt van de mogelijkheden bij JRM Reizen. Wij zijn uw ideale partner als het gaat om voetbalreizen naar de Premier League.