Arsenal

Voetbalreis Arsenal

Het Emirates Stadium is één van de mooiste stadions in Engeland. En Arsenal speelt prachtig voetbal. Het is de hoogste tijd dat ze weer eens prijzen gaan winnen in het noordoosten van Londen. En daar willen ze dit seizoen mee gaan beginnen. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Arsenal

Datum Wedstrijd Prijs p.p. 1 nacht vanaf Prijs p.p. 2 nachten vanaf
Maandag 1 april 2019, 20:00 Arsenal – Newcastle United € 275,- € 325,-
Zaterdag 20 april 2019, 15:00 Arsenal – Crystal Palace Op aanvraag Op aanvraag
Zaterdag 4 mei 2019 Arsenal – Brighton & Hove Albion n.v.t. € 350,-

Voetbalreis Arsenal aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • retourvlucht, zaterdagochtend heen, maandagmiddag laat/maandagavond vroeg terug, behalve de doordeweekse wedstrijden (rood): heenvlucht op wedstrijddatum, terugvlucht twee dagen later
  • 1 of 2 hotelovernachtingen
  • toegangsbewijs wedstrijd

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Optioneel: luchthaventransfers en metrokaarten

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop.

Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Londen verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan.

Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Aantal sterren hotel:
hostel2*3*4*5*
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Vervoer: (Optioneel)
LuchthaventransfersMetrokaartenGeen
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:
Arsenal Emirates
mesut ozil

JRM Reizen voor uw voetbalreis naar Arsenal

Op zoek naar het beste aanbod voor een voetbalreis naar Arsenal? Arsenal is een van de clubs waar u een aantrekkelijk aanbod voor vindt met een voetbalreis van JRM Reizen. Vanuit JRM Reizen organiseren we complete reizen tegen een voordelig tarief. Doordat wij snel kunnen schakelen kunnen wij u een veel goedkopere aanbod doen dan andere voetbalreis organisatie.

On-Engels technisch verfijnd voetbal bij Arsenal

De club uit Londen heeft een rijke historie en heeft al vele voetbalhelden voortgebracht. Denk aan grootheden als Bergkamp, Henry, Van Persie en Viera. Het is niet voor niks dat Arsenal al jaren bovenin meespeelt in de hoogste afdeling van het Engelse voetbal. Sinds 2006 speelt de club in het Emirates Stadium. Een prachtig imposant stadion dat een en al voetbal ademt. Arsenal, ook wel de ‘Gunners’ genoemd, staan bekend om technisch verfijnd voetbal met veel aanvallende intenties. Mede hierom is een voetbalreis naar Arsenal is voor iedere voetbalfan een absolute must en zit elke wedstrijd vol met magistrale hoogtepunten. Vanaf seizoen 2018/2019 staat Unai Emery aan het roer bij The Gunners. De 46-jarige Spanjaard volgt Arsène Wenger na 22 seizoenen op.

Neem contact op voor uw voetbalreis naar Arsenal

Belt u voor de mogelijkheden met JRM Reizen op telefoonnummer 085 – 0655243 of stuur een e-mail aan info@jrm-reizen.nl. We bieden u graag een overzicht van de actuele mogelijkheden en prijzen. Een wedstrijd die u wilt bezoeken op wat langere termijn? Geef dan nu alvast uw wensen door. Zo kunnen we daar rekening mee houden bij de selectie van de wedstrijden.