Barcelona

Stadion: Estadi Olimpic Lluis Companys          Capaciteit: 55.926

Arrangementen FC Barcelona

Datum Wedstrijd Korte zijde p.p. vanaf Lange zijde p.p. vanaf
zondag 31 maart 2024 FC Barcelona – Las Palmas op aanvraag op aanvraag
zondag 28 april 2024 FC Barcelona – Valencia op aanvraag op aanvraag
zondag 12 mei 2024 FC Barcelona – Real Sociedad op aanvraag op aanvraag
zondag 19 mei 2024 FC Barcelona – Rayo Vallecano op aanvraag op aanvraag

Voetbalreis FC Barcelona aanvragen

U heeft de keuze uit twee klassen reizen: korte zijde en lange zijde

Korte zijde:
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten korte zijde

Lange zijde:
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten lange zijde

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee nachten met twee personen verblijvend op één hotelkamer. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte aan te vragen. U wilt bijvoorbeeld korter of langer in Barcelona verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Laat u het ons weten, wij maken met plezier een offerte volledig naar uw (reis)wensen!

Bij FC Barcelona worden stoelen in het stadion automatisch toegewezen. Dit heeft als gevolg dat wij telkens twee stoelen naast elkaar krijgen toegewezen. Als u met een oneven aantal reist, zijn wij genoodzaakt u er op te wijzen dat er één persoon helaas alleen zal zitten. Deze persoon zit wel in hetzelfde vak.

Vul het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt uw persoonlijke offerte zo spoedig mogelijk.

  Aanvraagformulier

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  Aantal personen:

  Aantal overnachtingen:

  Kaarten:

  Welke luchthavens zijn voor u een optie? (Meerdere keuzes mogelijk)

  Welke wedstrijd wilt u bezoeken?

  Bericht:

  Voordeligste aanbieder van voetbalreizen naar Barcelona

  Gaat u voetbalreizen maken naar Barcelona? Zoekt u de voordeligste aanbieder van voetbalreizen? Een totaalpakket met transparante voorwaarden zonder verborgen kosten? Dan kiest u voor JRM Reizen. Wij zijn een aanbieder van voetbalreizen. Dat doen we inmiddels al meer dan 20 jaar. Barcelona is een van de meest populaire steden om een voetbalwedstrijd te bezoeken. Wij bieden u namelijk het voordeligste pakket voor wedstrijd, reis en accommodatie. Deze zijn altijd zorgvuldig door ons geselecteerd. Door scherp te onderhandelen en voortdurend het actuele aanbod af te speuren zijn we in staat om u de laagste prijs voor de beste voetbalreizen aan te bieden. Vraag gerust om een vrijblijvende offerte voor een komende wedstrijd in Barcelona.

  JRM Reizen: uw partner voor voetbalreizen

  Barcelona is een mooie en aansprekende stad. Camp Nou is een stadion dat tot de verbeelding spreekt. Dit samen maakt een Barcelona één van de populairste voetbalreizen. Vooral Nederlandse bezoekers zijn fan. Dat is niet alleen omdat het zo’n ontzettend mooi stadion is. We hebben er ook een flink stuk Nederlandse sportgeschiedenis liggen. Iconen van het voetbal Johan Cruijff en Ronald Koeman hebben er grootse successen mogen vieren. FC Barcelona maakt al jaren, samen met aartsrivaal Real Madrid, de dienst uit in het Spaanse voetbal. In het stadion van FC Barcelona is plaats voor maar liefst 99.354 voetbalfans. De club domineerde de afgelopen jaren met mondiale voetbal, door met hun ‘tiki-taka’ in de afgelopen elf jaar maar liefst vier keer de Champions League te winnen. Kortom, het is een absolute must om de sterren van FC Barcelona in het echt te aanschouwen.

  Waarom voetbalreizen naar Barcelona?

  • Attractief en aanvallend voetbal
  • Sterspelers uit het hedendaagse voetbal
  • Een imposant stadion met plaats voor 99.354 fans
  • De prachtige stad Barcelona met al zijn bezienswaardigheden

  Voetbalreis naar Barcelona boeken? JRM Reizen!

  Bel met telefoonnummer 085 – 0655243 voor informatie of een offerte. U kunt hiervoor ook een e-mail sturen aan info@jrm-reizen.nl. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op. Bijvoorbeeld voor een van de voetbalreizen naar Barcelona.

  Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant.