Manchester united

Voetbalreis Manchester United

JRM Reizen schreef het verleden jaar al: twee jaar achter elkaar geen Champions League, ze moesten er niet aan denken. En dankzij de gewonnen Europa League-finale hoeven ze er ook niet meer aan te denken. Is dit seizoen de revival van misschien wel de grootste voebalclub ter wereld? Gaat Manchester United van Old Trafford weer een schier onneembare vesting maken? U kunt er bij zijn, samen met nog 75000 andere fans! Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Manchester United

Datum Wedstrijd Prijs p.p. 1 nacht vanaf Prijs p.p. 2 nachten vanaf
Zaterdag 30 maart 2019, 15:00 Manchester United – Watford € 325,- € 350,-
Zaterdag 13 april 2019, 17:30 Manchester United – West Ham United € 350,- € 375,-
Woensdag 24 april 2019, 20:00 Manchester United – Manchester City Op aanvraag Op aanvraag
Zondag 28 april 2019, 16:30 Manchester United – Chelsea Op aanvraag Op aanvraag
Zondag 12 mei 2019 Manchester United – Cardiff n.v.t. € 350,-

Voetbalreis Man. United aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • Retourvlucht, zaterdagochtend heen, maandagmiddag laat/maandagavond vroeg terug, behalve de doordeweekse wedstrijden (rood): heenvlucht op wedstrijddatum, terugvlucht twee dagen later
  • 2 hotelovernachtingen
  • Toegangsbewijs wedstrijd

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop.

Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Manchester verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan.

Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:
Manchester buitenkant
Stadion manchester
manchester veld

Bezoek Manchester United, bezoek Old Trafford!

Wilt u voetbalreizen naar Manchester United gaan maken? Dan gaat u voor een allround pakket met de voordeligste aanbieding naar JRM Reizen. Wij bieden u voetbalreizen, maar ook stedentrips en rondreizen door Amerika. Kleinschalig en betrokken. Dat zijn de kenmerken van JRM Reizen. Een passie voor reizen en voetbal maakte de keuze voor het organiseren van voetbalreizen meer dan 20 jaar geleden tot een logische. Vandaag de dag zorgen we voor een groeiend aantal voor voetbalreizen die tot de goedkoopste in Nederland behoren. Ook die naar Manchester United zijn laag in prijs en hoog in kwaliteit.

Maak voetbalreizen naar Manchester United en geniet van de sfeer

Een fantastisch stadion en de typisch Engelse sfeer die er heerst. U geniet er al van, terwijl de wedstrijd nog niet eens begonnen is. Deelnemers aan voetbalreizen naar dit fraaie stadion en omgeving komen bijna altijd laaiend van enthousiasme terug. We herkennen dit bij JRM Reizen. We komen namelijk zelf ook regelmatig voor een wedstrijd op Old Trafford. Mogen we u meenemen in ons enthousiasme? Dan geniet u waarschijnlijk binnenkort ook van een van de vele wedstrijden in dit fraaie stadion. Misschien wel voor de stadsderby Manchester United tegen City FC.

De successen en feiten van Manchester United

Het is niet vreemd dat Manchester United niet alleen in Engeland tot de verbeelding spreekt. De club heeft veel succes geboekt en heeft kleurrijke managers en spelers altijd een warm hart toegedragen. Een overzicht van de belangrijkste successen:

  • Recordkampioen van Engeland (20 x)
  • 3x Winnaar van de Champions League/Europacup 1
  • Winnaar van de Europacup 2 en de UEFA Supercup
  • 12x winnaar van de FA Cup
  • 4x Winnaar van de Football League Cup

Veel van de successen werden behaald onder de bezielende leiding van Sir Alex Ferguson. Niet alleen bekend om zijn fameuze successen, maar ook vanwege zijn kleurrijke optredens tijdens de coaching vanaf de kant. Het maakte wereldwijd vermaarde spelers, zoals David Beckham, Ryan Giggs en Paul Scholes tot de besten van hun generatie. Nog steeds behoort de jeugdopleiding van Manchester United tot een van de besten in de wereld. Dat is ook regelmatig terug te zien op het veld. Voetbalreizen naar de wedstrijden op Old Trafford zijn dus ook nog eens een mooie kans om de toekomstige topvoetballers aan het werk te zien.

Meer weten over voetbalreizen naar Manchester United?

Voor informatie en prijzen over voetbalreizen naar Manchester United? Bel dan met telefoonnummer 085 – 0655243. Een e-mail kunt u sturen aan info@jrm-reizen.nl. Graag tot binnenkort voor een van onze voordelige voetbalreizen naar Manchester United.