Een absolute must!

Wie droomt er niet van: een prachtige rondreis maken door de Verenigde Staten. Uit ervaring kunnen wij vertellen: dit is een absolute must. De Verenigde Staten is enorm veelzijdig. Het land is niet alleen maar grote steden en industrie. De Verenigde Staten heeft zoveel meer te bieden!

Onze rondreizen door de VS

Daarom hebben wij enkele schitterende rondreizen samengesteld. Uiteraard zijn de mogelijkheden enorm. Wij hebben een paar absolute hoogtepunten gekozen en op basis daarvan enkele rondreizen gemaakt.

Wat dacht u van een reis in het westen, waar u de schitterende natuur en enkele grote steden combineert? Of heerlijk genieten van zon, zee, winkels en attractieparken en lekker eten in Florida?

Andere wensen?

Heeft u andere wensen? Of wilt u uw reis aanpassen? Geen probleem, neem gerust contact met ons op door middel van het onderstaande contactformulier zodat wij een offerte op maat kunnen opstellen.

Kies uw reis

't beste van het zuidwesten

Deze schitterende rondreis brengt u langs vele bekende en onbekende hoogtepunten.

Route 66

De klassieke Route 66: een schitterende reis dwars door de Verenigde Staten. Een absolute aanrader!

Ontdek het noordoosten

Het noordoosten van de Verenigde Staten heeft u veel te bieden en staat vol met schitterende hoogtepunten.

  Offerte aanvragen

  Naam:

  E-mailadres:

  Telefoonnummer:

  Gewenste vertrekdatum:

  Aantal volwassenen (12+):

  Aantal kinderen (0-11):

  Heeft u nog vragen en/of opmerkingen?:

  Deze boeking valt onder de garantieregeling VZR Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van VZR Garant.