Voetbalreizen Engeland

Geniet van het spektakel met een goedkope voetbalreis naar Engeland. In het eerste weekend van augustus gaat het weer beginnen, het voetbalgeweld in de Premier League. Net als voorgaande jaren is JRM Reizen uw partner voor het verzorgen van voetbalreizen naar de mooiste voetbalcompetitie in de wereld. En zoals u van ons gewend bent zijn de prijzen normaal, de reistijden prettig en de hotels centraal.

Bezoek de Premier League

Genieten van Engeland terwijl u de sfeer van de Premier League ervaart. Dat is wat wij voor u mogelijk maken. Wij zijn JRM Reizen en organiseren voetbalreizen naar onder andere Engeland, inmiddels al meer dan 25 jaar. We combineren daarbij de passie voor reizen met de liefde voor voetbal. Vele stadions waar onze voetbalreizen naar toe gaan, hebben we ook zelf bezocht.

Wilt u meer weten over onze prijzen en reizen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. U kunt ook direct een offerte aanvragen. We zullen snel op uw bericht reageren.

Goedkope reizen naar de Premier League in Engeland

JRM Reizen hanteert interessante prijzen voor diverse arrangementen met onder andere vluchten, hotelovernachtingen en voetbalkaarten.
De interessante prijzen zijn mogelijk omdat we onze marge klein en onze inkoop scherp houden.

U wilt toch niet teveel betalen?

Verschillende voetbalreizen naar Engeland

JRM Reizen biedt alle voetbalreizen naar alle wedstrijden in de Premier League aan.

Wat dacht u bijvoorbeeld van een voetbalreis naar Manchester City, Liverpool, Chelsea, Tottenham Hotspur, Arsenal of Manchester United? Genieten in stadions als Etihad Stadium, Anfield, Stamford Bridge, het gloedjenieuwe Tottenham Hotspur Stadium, Emirates Stadium en natuurlijk het legendarische Old Trafford…..
Maar ook een bezoek aan een ‘kleinere’ club is meer dan de moeite waard. Ga naar het rauwe West Ham United, het sympathieke Southampton, het klassieke Everton of het gepromoveerde Ipswich Town. Allemaal clubs met een mooie historie en een bijzondere sfeer.

Neem contact op voor een voetbalreis naar Engeland

Wilt u meer informatie over onze voetbalreizen naar een wedstrijd in de Premier League (of naar een wedstrijd in één van de lagere divisies)? Neem gerust contact met ons op via telefoonnummer 085 – 0655243. Of gebruik het e-mailadres info@jrm-reizen.nl voor het aanvragen van informatie en een offerte.

JRM Reizen is uw voordelige specialist in voetbalreizen naar Engeland.