SC Braga

Voetbalreis SC Braga

Sporting Braga is een aparte club. Niet alleen doordat ze nog nooit kampioen van Portugal zijn geworden en met grote regelmaat als 4e eindigen, maar ook door dat stadion. Het Estadio Municipal kan meer dan 30.000 toeschouwers bergen, maar achter beide doelen zult u geen tribune vinden. En aan één kant ziet u alleen maar rotswanden. Dat moet toch wel erg apart zijn, voor spelers, maar toch zeker ook voor toeschouwers…..

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

SC Braga

Wij verwachten eind juni het wedstrijdprogramma 2018-2019 te kunnen publiceren. Houd de website, onze Facebookpagina en ons Instagramaccount in de gaten!

SC Braga

Prijzen

U vraagt zich misschien af: ‘Waarom staan er geen prijzen bij de stedentrips en voetbalreizen? De stedentrips en voetbalreizen boekt u meestal voor de korte termijn en voor een korte periode. De vlucht- en hotelprijzen wijzigen bijna dagelijks. Dus handelen wij snel naar de actuele marktprijzen: daarom zijn onze prijzen normaal.

Aanbiedingen

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Aantal dagen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht: