20170910_150258
20170907_180611
20170909_122148

Stedentrip Praag

Praag staat bekend om zijn middeleeuwse uiterlijk. Door de oude kastelen en sierlijke bruggen wordt het een reis om nooit te vergeten. De hoofdstad van Tsjechië staat dan ook bekend om de prachtige sierlijke bruggen, honderden torenspitsen, authentieke kerken en charmante bruggen. Of je nu een romantisch trip wilt of een trip met je gezin of vrienden, boek deze trip om nooit te vergeten. Boek de mooiste bezienswaardigheden en laat je inspireren door de schitterende stad Praag.

Bezienswaardigheden

Er zijn diverse bezienswaardigheden in Praag die u kunt bezoeken. Hieronder een top 5 van de leukste activiteiten:

De oude stad: In deze oude stad kun je prachtige foto’s maken. Deze stad is samen met het oudestadsplein het drukste bezochte deel van Praag.
Het astronomisch uurwerk: Dit middeleeuwse uurwerk bevindt zich aan de zuidkant van het oudstadraadhuis. De klok is een van de oudste klokken die ooit gebouwd.
Malá Strana: Als je van geschiedenis houdt dan kun je deze oude wijk zeker niet overslaan. Bekijk de prachtige oude kerken en gebouwen.
Karelsbrug: De karelsbrug is een wereldberoemde brug en in de 14e eeuw gebouwd. De adembenemende brug in de Praagse oude stad is verbonden met de wijk Malá Strana.
Praagse burcht: Deze prachtige Praage Burcht wordt ook wel ‘het kasteel van Praag’ genoemd. Het is de grootste Burcht ter wereld. Binnen kun je onder andere het koninklijk paleis bekijken.

Offerte stedentrip Praag

Heeft u interesse in een stedentrip naar Praag? Neem dan contact met ons op.

  Offerte aanvragen

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  Aantal personen:

  Aantal overnachtingen:

  Gewenste vertrekdatum:

  Aantal sterren hotel:
  2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren

  Bericht: