Sporting Lissabon

Voetbalreis Sporting Lissabon

Het laatste kampioenschap van Sporting Clube de Portugal, oftewel Sporting Lissabon, dateert alweer van 2002. En ook dit seizoen zal dat niet veranderen. Grote spelers als Cristiano Ronaldo, Luis Figo en Nani kwamen ooit uit voor Os Leöes (De Leeuwen). Maar ook nu is er vaak spectaculair voetbal te zien in Estádio José Alvalade – Século XXI, met veel doelpunten. En dat is logisch, nu Bas Dost daar in de spits rondloopt.

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Sporting Lissabon

Wij verwachten eind juni het wedstrijdprogramma 2018-2019 te kunnen publiceren. Houd de website, onze Facebookpagina en ons Instagramaccount in de gaten!

Sporting Lissabon

Prijzen

U vraagt zich misschien af: ‘Waarom staan er geen prijzen bij de stedentrips en voetbalreizen? De stedentrips en voetbalreizen boekt u meestal voor de korte termijn en voor een korte periode. De vlucht- en hotelprijzen wijzigen bijna dagelijks. Dus handelen wij snel naar de actuele marktprijzen: daarom zijn onze prijzen normaal.

Aanbiedingen

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Aantal dagen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht: