Benfica

Voetbalreis SL Benfica

Benfica is de meest succesvolle club van Portugal. De club is de laatste drie jaar landskampioen geworden, wat het totale aantal kampioenschappen op vijfendertig (35) heeft gebracht. Ook zijn er inmiddels 25 nationale bekerwinsten behaald en twee maal de eindzege in de Europa Cup 1 (hoewel dat in de jaren 60 van de vorige eeuw gepresteerd werd: uiteraard mede dankzij de legendarische Eusebio, de parel van Mozambique)). Daar kunnen plaatsgenoot Sporting Club de Lisboa en FC Porto alleen maar van dromen….

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Benfica

Wij verwachten eind juni het wedstrijdprogramma 2018-2019 te kunnen publiceren. Houd de website, onze Facebookpagina en ons Instagramaccount in de gaten!

Benfica

Prijzen

U vraagt zich misschien af: ‘Waarom staan er geen prijzen bij de stedentrips en voetbalreizen? De stedentrips en voetbalreizen boekt u meestal voor de korte termijn en voor een korte periode. De vlucht- en hotelprijzen wijzigen bijna dagelijks. Dus handelen wij snel naar de actuele marktprijzen: daarom zijn onze prijzen normaal.

Aanbiedingen

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Aantal dagen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht: