Juventus

Voetbalreis Juventus

De enige vraag die gesteld wordt: wie stopt Juventus af in de jacht naar het achtste kampioenschap op rij? Waarschijnlijk niemand. In het in 2011 in gebruik genomen nieuwe stadion (door de club zelf betaald!!) is Juventus sowieso ongeveer onverslaanbaar: ook tijdens uitwedstrijden laten de wit-zwarten weinig steken vallen. Het 35e landskampioenschap lonkt voor de Italiaans recordkampioen.

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Juventus

Datum Wedstrijd Prijs p.p.

Voetbalreis Juventus aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • retourvlucht, zaterdagochtend heen, maandagmiddag laat/maandagavond vroeg terug, behalve de doordeweekse wedstrijden (rood): heenvlucht op wedstrijddatum, terugvlucht twee dagen later
  • 2 hotelovernachtingen
  • toegangsbewijs wedstrijd

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop.Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Turijn verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan.Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Aantal nachten:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Voetbalreis Juventus

Juventus is één van de oudste en belangrijkste voetbalclubs in Italië. De wit zwarten spelen in de Serie A. Sinds het seizoen 2011/2012 speelt Juventus in een nieuw stadion, genaamd het Juventus stadion. Dit stadion is volledig gefinancierd door de club zelf, wat uniek is in Italië. Juventus is opgericht in 1897 als Sport Club Juventus, maar vanaf 1899 noemen zij zich Football Club Juventus. Juventus is latijns voor “jonge volwassenheid”. Juventus behaalde zijn eerste kampioenschap in 1905. Juventus speelde zijn eerste jaren in het park Piazza d’Armi. Echter, in 1908 verhuisden zij naar Corso Sebastopoli om vervolgens in 1922 naar Corso Marsiglia te gaan. Kom ook naar Turijn en zie Juventus in het echt spelen.

Turijn heeft meer te bieden

Als u een voetbalreis boekt naar Juventus in Turijn kunt u ook genieten van de stad Turijn. Als u van musea houdt, kunt u bijvoorbeeld ook in het Palazzo dell’Accademia delle Scienze het egyptologisch museum bezoeken. Of bezoek het Galleria Sabauda en bekijk de schilderijencollectie van de Savoyes. Maar ook als u geen musea wilt bezoeken, heeft Turijn genoeg te bieden.

Boek uw voetbalreis naar Juventus

Als u uw voetbalreis naar Juventus boekt, zitten daar een retourvlucht, een hotel en de wedstrijdkaarten bij inbegrepen. Kunt u niet wachten om een wedstrijd van Juventus bij te wonen? Neem dan snel contact op met JRM Reizen en vraag om een offerte. Wilt u eerst meer informatie ontvangen? Dan kunt u ons bellen op 085-0655243. U kunt ook een mail sturen naar info@jrm-reizen.nl. Bij JRM Reizen wordt uw voetbalreis naar Juventus een reis om nooit te vergeten.