Internazionale

Voetbalreis Internazionale

Internazionale, de Nerazurri, spelen in het zelfde stadion als AC Milan. En Inter (of Inter Milan, of Internazionale: zo u wilt), gebruikt de officiële naam van het stadion: Guiseppe Meazza. En Inter is ook een grootmacht, hoor. Het lukte Frank de Boer vorig seizoen niet, en zijn opvolger Pioli kon ondanks een bemoedigend begin de weg omhoog niet vasthouden. Gevolg: een nieuw seizoen, een nieuwe trainer. Luciano Spaletti mag, nee, moet het nu gaan doen. Want er is al te lang niets gewonnen in Guiseppe Meazza….

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Internazionale

Datum Wedstrijd Goud p.p. vanaf Zilver p.p. vanaf Brons p.p. vanaf

Voetbalreis Internazionale aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • retourvlucht, zaterdagochtend heen, maandagmiddag laat/maandagavond vroeg terug, behalve de doordeweekse wedstrijden (rood): heenvlucht op wedstrijddatum, terugvlucht twee dagen later
  • 2 hotelovernachtingen
  • toegangsbewijs wedstrijd

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop.Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Milaan verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan.Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Beleef een voetbalreis naar Internazionale

De Nerazurri oftewel Internazionale is opgericht in 1908. Dit is gedaan omdat de oprichters zich niet konden vinden in de reglementen van de Milan Cricket and Football Club, die nu beter bekend staan als AC milan. Kom ook naar Milaan en ervaar de rijke geschiedenis van deze voetbalclub en proef de sfeer van een voetbalwedstrijd in de Serie A. Internazionale behoorde lang tot de Europese en wereldtop. Deze heeft zelfs driemaal de Champions League gewonnen. Maar dit waren niet de enige prijzen. Ze hebben ook driemaal de UEFA Cup gewonnen, tweemaal de Wereldbeker en eenmaal het wereldkampioenschap voetbal voor clubs. Kom dus naar Milaan en ervaar de rijke geschiedenis van Internazionale.

Voetbalreis naar Internazionale in Milaan

Wanneer u een voetbalreis naar Internazionale boekt, kunt u ook genieten van de prachtige stad Milaan. Lekker een hapje eten en gezellig wat drinken en misschien zelfs wat cultuur bezichtigen. Het arrangement dat wij aanbieden, bestaat uit een een retourvlucht en een verblijf in een prima hotel vlakbij het centrum. Ook zijn de wedstrijdkaarten inbegrepen.

Boek nu uw voetbalreis naar Internazionale

Kunt u ook niet wachten om een wedstrijd van Internazionale te bekijken? Wacht dan niet langer en vraag een offerte aan bij JRM Reizen. Wilt u meer informatie ontvangen, dan kunt u ons ook bellen op 085-0655243. Heeft u liever contact via de mail? Mail dan naar info@jrm-reizen.nl. Uw voetbalreis naar Internazionale wordt een succes met JRM Reizen.