AC-Milan

Voetbalreis AC Milan

AC Milan is één van de meeste succesvolle Europese voetbalclubs. Zo wonnen de Rossoneri o.a. 7 x de Europa Cup 1 / Champions League, 5 x de SuperCup en 3 x de Wereldbeker. Een deel van deze successen mogen we natuurlijk op het conto van Gullit, Van Basten en Rijkaard schrijven. En misschien ook wel een beetje op het conto van boefje Berlusconi…?
Enfin, de thuiswedstrijden vinden plaats in het monumentale San Siro, waar nog die ouderwetse spanning voor de wedstrijd voelbaar is.

Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen AC Milan

Datum Wedstrijd Goud p.p. vanaf Zilver p.p. vanaf Brons p.p. vanaf

Voetbalreis AC Milan aanvragen

De hierboven genoemde arrangementen zijn inclusief:

  • retourvlucht, zaterdagochtend heen, maandagmiddag laat/maandagavond vroeg terug, behalve de doordeweekse wedstrijden (rood): heenvlucht op wedstrijddatum, terugvlucht twee dagen later
  • 2 hotelovernachtingen
  • toegangsbewijs wedstrijd

Voor alle genoemde arrangementen geldt:

  • Op basis van deelname van twee personen
  • Op basis van beschikbaarheid

Bent u geïnteresseerd? Vul dan het formulier op deze pagina in en druk op de verzendknop. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte op te stellen. U wilt bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Milaan verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Vul dan ook het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt de persoonlijke offerte binnen drie dagen.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht: