Stadion: The Den          Capaciteit: 20.146

Arrangementen Millwall

Voetbalreis Millwall aanvragen

U heeft de keuze uit drie klassen reizen: Goud, zilver en brons.

Goud: (Uitgebreid)
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten lange zijde
– Luchthaventransfer luchthaven – Londen centrum v.v.
– Metrokaarten

Zilver: (Standaard)
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten

Brons: (Basis)
– Retourvlucht
– Ho(s)telovernachting(en)
– Wedstrijdkaarten korte zijde

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee nachten. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte aan te vragen. U wilt bijvoorbeeld korter of langer in Leeds verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Laat u het ons weten, wij maken met plezier een offerte volledig naar uw (reis)wensen!

Vul het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt uw persoonlijke offerte zo spoedig mogelijk.

  Aanvraagformulier

  Naam:

  E-mail:

  Telefoonnummer:

  Aantal personen:

  Aantal overnachtingen:

  Reisklasse:

  Bedkeuze:

  Voorkeur luchthaven:

  Gewenste tegenstander(s):

  Bericht:

  Zin in een volledig verzorgde voetbalreis?

  Wilt u op voetbalreis naar Millwall? Boek deze reis dan via JRM Reizen. Zo hoeft u uw favoriete wedstrijd(en) niet te missen. Daarnaast halen wij u alle zorg uit handen. Onze voetbalreizen zijn namelijk volledig verzorgd. U hoeft alleen maar op tijd bij de betreffende luchthaven te zijn. Wij zorgen dat u wordt vervoerd naar uw hotel en de wedstrijd. Heeft u al een bepaalde wedstrijd van Millwall in gedachten? Bekijk snel ons aanbod en boek direct die gewenste voetbalreis naar Millwall.

  Genieten van een wedstrijd van Millwall

  Millwall is een Engelse voetbalclub die uitkomt in de Championship, het tweede voetbalniveau van Engeland. De club werd opgericht in 1885 en heeft al diverse hoogte-, maar ook dieptepunten gekend. Bent u benieuwd hoe deze club zich er dit seizoen vanaf brengt? Volg het op de voet door u aan te melden voor een voetbalreis naar Engeland. U kunt kiezen voor onze standaard arrangementen, maar wij stellen net zo graag een op maat gemaakte offerte voor u op. Wilt u bijvoorbeeld van vrijdag tot en met maandag in Londen verblijven? Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan? Geef uw wensen direct aan ons door.

  Het boeken van een voetbalreis

  Voor elke voetbalreis geldt:

  • Retourvlucht is inbegrepen
  • Toegangsbewijs wedstrijd is inbegrepen
  • Twee hotelovernachtingen zijn inbegrepen
  • Prijzen op basis van deelname van twee personen
  • Prijzen en mogelijkheden op basis van beschikbaarheid

  Voor de retourvlucht geldt dat u op zaterdagochtend heen- en maandagmiddag/-avond weer terugvliegt. Kiest u voor een doordeweekse wedstrijd (aangegeven in het rood), dan vliegt u heen op de wedstrijddatum en keert u twee dagen later weer terug naar Nederland. Bent u geïnteresseerd in deze aantrekkelijke reis naar Millwall? Vul direct het formulier in op deze pagina in en druk op de verzendknop!

  Boek nu direct een voetbalreis naar Millwall!

  Wilt u ook, samen met uw partner, vader, zoon, vriend of collega, genieten van een wedstrijd van Millwall? Meld u aan voor een volledig verzorgde voetbalreis. Wilt u nog wat meer dagen in het prachtige Engeland verblijven? Geef uw wensen aan ons door, dan stellen wij een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u op. Neem contact op met JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243 of stuur een mail naar info@jrm-reizen.nl. Via ons boekt u

  Dit aanbod valt onder de garantie van STO Garant. U kunt de voorwaarden van deze garantieregeling vinden op de website van STO Garant (www.sto-garant.nl/downloads).