Voetbalreis Fulham

Boek een voetbalreis naar Fulham via JRM-Reizen. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Fulham

Datum Wedstrijd Goud p.p. vanaf Zilver p.p. vanaf Brons p.p. vanaf

Voetbalreis Fulham aanvragen

U heeft de keuze uit drie klassen reizen: Goud, zilver en brons.

Goud: (Uitgebreid)
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten lange zijde
– Luchthaventransfers
– Metrokaarten

Zilver: (Standaard)
– Retourvlucht incl. stoelreservering
– Hotelovernachting(en) incl. ontbijt
– Wedstrijdkaarten

Brons: (Basis)
– Retourvlucht
– Ho(s)telovernachting(en)
– Wedstrijdkaarten korte zijde

Onze prijzen zijn gebaseerd op een verblijf van twee nachten. Uiteraard is het ook mogelijk een op maat gemaakte offerte aan te vragen. U wilt bijvoorbeeld korter of langer in Leeds verblijven. Of u wilt met meer dan twee personen naar een wedstrijd gaan. Laat u het ons weten, wij maken met plezier een offerte volledig naar uw (reis)wensen!

Vul het formulier in op deze pagina en verzend uw aanvraag. U ontvangt uw persoonlijke offerte zo spoedig mogelijk.

Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Vervoer: (Optioneel)
LuchthaventransfersMetrokaartenGeen
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Interesse in een volledig verzorgde voetbalreis?

Heeft u interesse in een voetbalreis naar Fulham? Via JRM Reizen boekt u de reis naar precies de wedstrijd die u wilt zien. Zo hoeft u niets te missen van uw favoriete club. Voor, tijdens en na de reis halen wij u alle zorgen uit handen. Wij verzorgen het vervoer naar en van Engeland, een overnachtingsplaats in een degelijk hotel en kaartjes voor de wedstrijd. Naar welke wedstrijd van Fulham wenst u te gaan? Boek vandaag nog uw gewenste voetbalreis naar Fulham.

Een wedstrijd van Fulham bijwonen

Fulham FC is een Engelse voetbalclub uit Fulham, een wijk in West-Londen. De club is opgericht in 1879 en is daarmee een van de oudste clubs uit deze regio. De club heeft zeer goede tijden gekend in de Premier League en zelfs de Europa League. Wilt u weten hoe deze club dit seizoen speelt? Volg het op de voet! Meld u aan voor een voetbalreis naar Engeland. Kies voor onze standaard arrangementen of vraag ons een op maat gemaakte offerte voor u op te stellen. Wilt u misschien wat meer dagen in Londen doorbrengen? Of wenst u met meer dan twee personen naar een wedstrijd te gaan? Wij horen graag wat uw wensen zijn.

Wat u wilt weten als u een voetbalreis boekt

Als u bij ons een voetbalreis boekt, dan geldt het volgende:

  • Retourvlucht is inbegrepen
  • Toegangsbewijs wedstrijd is inbegrepen
  • Twee hotelovernachtingen zijn inbegrepen
  • Prijzen op basis van deelname van twee personen
  • Prijzen en mogelijkheden op basis van beschikbaarheid

Vindt de wedstrijd in het weekend plaats? Dan vliegt u op zaterdagochtend heen en maandagmiddag/-avond weer terug. Vindt de wedstrijd plaats op een doordeweekse dag (aangegeven in het rood)? Dan start uw reis op de wedstrijddatum. Twee dagen later reist u weer terug naar Nederland. Wilt u een boeking plaatsen voor deze reis? Vul het online formulier in en druk op de verzendknop!

Geniet van een voetbalreis naar Fulham!

Heeft u zelf behoefte aan een voetbalreis van deze mooie club? Of wilt u uw partner, vader, zoon, vriend of collega verrassen met een wedstrijd van Fulham? Kies dan voor een arrangement. Heeft u extra wensen? Wij stellen graag een geheel vrijblijvende offerte op maat voor u op. U bereikt JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243 of stuur een mail naar info@jrm-reizen.nl. Via ons geniet u straks geheel verzorgd van een voetbalreis naar Fulham!