Werder Bremen

Voetbalreis Werder Bremen

Arrangementen Werder Bremen

Arrangementen zijn op basis van 1 hotelovernachting en wedstrijdticket

Datum Wedstrijd Prijs p.p. vanaf
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Verzorgde voetbalreis naar Werder Bremen

Wilt u dit seizoen graag een voetbalreis naar Werder Bremen maken? Schakel hiervoor JRM Reizen in. Wij maken het voor u zeer eenvoudig. Wij regelen voor u een degelijk hotel om de nacht na de wedstrijd in te overnachten. Ook zorgen wij dat uw ticket voor de wedstrijd klaarligt. Onze prijzen zijn aanmerkelijk voordeliger dan bij onze collega’s. Dat bereiken we door de reis zeer scherp in te kopen. Kijkt u al uit naar een speciale wedstrijd van Werder Bremen? Boek die complete voetbalreis naar Werder Bremen vandaag nog!

Als u bij ons een voetbalreis boekt

Kiest u voor een voetbalreis van ons naar Duitsland? Houd dan rekening met het volgende:

  • Een hotelovernachting is inbegrepen
  • Toegangsbewijs wedstrijd is inbegrepen
  • U kunt kiezen uit een 2, 3, 4 of 5 sterren hotel
  • U kunt kiezen uit een één- of tweepersoonsbed
  • Prijzen van de arrangementen gelden per persoon

Wilt u zeker weten dat u een mooie plek bemachtigt in het stadion van Werder Bremen? Wacht dan niet langer, maar vul direct het online boekingsformulier in. Wij stellen dan een heldere en scherpe offerte voor u op. U beslist dan pas of u inderdaad de boeking wilt plaatsen.

Wanneer wenst u op voetbalreis naar Werder Bremen te gaan?

Wilt u zelf genieten van een voetbalreis van deze mooie club? Of overweegt u uw partner, vader, zoon, vriend of collega te verrassen met een interessante wedstrijd van Werder Bremen? Een volledig verzorgde voetbalreis biedt de uitkomst. Geef al uw wensen door via ons boekingsformulier. Dan zorgen wij dat wij een perfecte reis op maat voor u opstellen. U bereikt JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243. Een mail sturen mag naar info@jrm-reizen.nl. Via ons gaat u straks volledig verzorgd én voordelig op voetbalreis naar Werder Bremen!