Hamburger SV

Voetbalreis Hamburger SV

Hamburger SV is een sleeping giant, om maar eens een Duitse term te gebruiken. Na grote successen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw is het tegenwoordig een club die zich met moeite kan handhaven in de Bundesliga. En dat handhaven vindt de club, waar ooit spelers als Kevin Keegan en Rafael van der Vaart furore maakten, zo ontzettend belangrijk. Hamburger SV is namelijk de enige club in Duitsland die vanaf de oprichting van de Bundesliga in 1963 hierin onafgebroken speelde. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Hamburger SV

Arrangementen zijn op basis van ticket + 1 hotelovernachting excl. vervoer.

Datum Wedstrijd Prijs p.p.
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:
Aantal personen:
Aantal dagen:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Verzorgde voetbalreis naar Hamburger SV

Wilt u dit seizoen graag een voetbalreis naar Hamburger SV maken? Schakel hiervoor JRM Reizen in. Wij maken het voor u zeer eenvoudig. Wij regelen voor u een degelijk hotel om de nacht na de wedstrijd in te overnachten. Ook zorgen wij dat uw ticket voor de wedstrijd klaarligt. Onze prijzen zijn aanmerkelijk voordeliger dan bij onze collega’s. Dat bereiken we door de reis zeer scherp in te kopen. Kijkt u al uit naar een speciale wedstrijd van Hamburger SV? Boek die complete voetbalreis naar Hamburger SV vandaag nog!

Wist u dit al van Hamburger SV?

Hamburger SV wordt wel beschouwd als een sleeping giant. Na grote successen in de jaren 70 en 80 van de vorige eeuw is het tegenwoordig een club die zich met moeite kan handhaven in de Bundesliga. Het dieptepunt kwam afgelopen seizoen: degradatie uit de 1. Bundesliga. En juist dat handhaven vindt de club, waar ooit spelers als Kevin Keegan en Rafael van der Vaart furore maakten, zo ontzettend belangrijk. Deze club was namelijk tot en met 2018 de enige club in Duitsland die vanaf de oprichting van de Bundesliga in 1963 hierin onafgebroken speelde. Bent u benieuwd of ze dit seizoen kunnen promoveren vanuit de 2. Bundesliga? Kom erachter door zelf een wedstrijd bij te wonen!

Als u bij ons een voetbalreis boekt

Kiest u voor een voetbalreis van ons naar Duitsland? Houd dan rekening met het volgende:

  • Een hotelovernachting is inbegrepen
  • Toegangsbewijs wedstrijd is inbegrepen
  • U kunt kiezen uit een 2, 3, 4 of 5 sterren hotel
  • U kunt kiezen uit een één- of tweepersoonsbed
  • Prijzen van de arrangementen gelden per persoon

Wilt u zeker weten dat u een mooie plek bemachtigt in het stadion van Hamburger SV? Wacht dan niet langer, maar vul direct het online boekingsformulier in. Wij stellen dan een heldere en scherpe offerte voor u op. U beslist dan pas of u inderdaad de boeking wilt plaatsen.

Wanneer wenst u op voetbalreis naar Hamburger SV te gaan?

Wilt u zelf genieten van een voetbalreis van deze mooie club? Of overweegt u uw partner, vader, zoon, vriend of collega te verrassen met een interessante wedstrijd van Hamburger SV? Een volledig verzorgde voetbalreis biedt de uitkomst. Geef al uw wensen door via ons boekingsformulier. Dan zorgen wij dat wij een perfecte reis op maat voor u opstellen. U bereikt JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243. Een mail sturen mag naar info@jrm-reizen.nl. Via ons gaat u straks volledig verzorgd én voordelig op voetbalreis naar Hamburger SV!