Borussia Dortmund

Voetbalreis Borussia Dortmund

Als iemand het heeft over ‘Die Gelbe Wand’, weet iedereen meteen dat het over Borussia Dortmund gaat. In de Signal Arena (het grootste voetbalstadion in Duitsland) staan op de Südtribune zo’n 26000 toeschouwers 90 minuten lang sfeer te maken. Als tegenstander van de geel-zwarten sta je al direct met 1-0 achter: als toeschouwer heb je de tijd van je leven. Zeker tijdens de Kohlenpott-derby: Borussia Dortmund-Schalke ’04. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Borussia Dortmund

Arrangementen zijn op basis van 1 hotelovernachting en wedstrijdticket

Datum Wedstrijd Prijs p.p. vanaf
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Ga op voetbalreis naar Borussia Dortmund!

Met een voetbalreis naar Dortmund? Kies dan voor het voordelige aanbod van JRM Reizen. Dortmund is een grote stad in het Duitse Ruhrgebied. Vanuit de meeste plaatsen in Nederland is Dortmund gemakkelijk aan te reizen. Ideaal voor een eendaagse voetbalreis. Bezoek ”Die Borussen” in het Signal Iduna Park; het grootste stadion van de Bundesliga. Het stadion biedt plaats aan meer dan 80.000 bezoekers en is ronduit indrukwekkend te noemen. Zeker als u plaatsneemt aan “Die Gelbe Wand” De plek waar de meest enthousiaste aanhang van “Die Schwarzgelben” staan

Maakt u binnenkort ook een voetbalreis naar deze geweldige club in Duitsland? Vergeet dan vooral niet om een voetbalreis te maken naar de klassieker tussen Borussia Dortmund en aartsrivaal Schalke ’04.

Meer mogelijkheden bij JRM-Reizen

Naast een voetbalreis naar Dortmund organiseren we natuurlijk nog veel meer voetbalreizen. Ook incidenteel als bijvoorbeeld een Nederlandse voetbalclub in Europees verband naar een club in Engeland, Duitsland of Spanje gaat. Bij JRM reizen zijn we iedere keer opnieuw benieuwd naar de lotingen. Mooie clubs en mooie stadions en speelsteden? Dan gaan wij alvast aan de slag om een voordelig en goed gebalanceerde voetbalreis te kunnen aanbieden. Reken bij iedere reis op onze meer dan 20 jaar ervaring. Ervaring die we de laatste jaren hebben uitgebreid met meer aanbod. Zo boekt u bij ons ook eenvoudig en voordelig uw citytrip. Ook voor een gevarieerd aanbod in rondreizen door de Verenigde Staten kunnen wij u een voordelig en gebalanceerd aanbod doen.

Meer info over uw voetbalreis naar Borussia Dortmund?

Informatie en een prijsopgave kunt u krijgen door te bellen met JRM Reizen op telefoonnummer 085 – 0655243. Een e-mail met uw vragen kunt u richten aan info@jrm-reizen.nl. Wij zorgen voor duidelijke informatie en een voordelige prijs. Graag tot binnenkort voor een voetbalreis naar Dortmund.