Bayern Munchen

Voetbalreis Bayern München

Bayern München is de meest succesvolle Duitse voetbalclub aller tijden. Iconen als Gerd Müller, Paul Breitner en Franz Beckenbauer vierden in het verleden grote triomfen met deze topclub uit Beieren. Nu kunt u in het sfeervolle stadion Allianz Arena, waar iets meer dan 75.000 fans plaats kunnen nemen, genieten van topvoetballers als Robert Lewandowski, Thomas Muller, Douglas Costa en natuurlijk onze eigen Arjen Robben. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Bayern München

Arrangementen zijn op basis van 1 hotelovernachting en wedstrijdticket

Datum Wedstrijd Prijs p.p. vanaf
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Voetbalreis naar Bayern München

Zoekt u naar het voordeligste aanbod van Bayern München tickets? De tickets voor de wedstrijden van Bayern München worden u tegen het voordeligste tarief aangeboden door JRM Reizen. Zeker als u gebruik maakt van onze combinatie met reis en verblijf zijn wij bijna altijd de goedkoopste. De prijzen voor tickets liggen in Duitsland lager dan in andere Europese landen met topclubs. Dat zorgt er mede voor dat de Allianz Arena regelmatig is uitverkocht. Dat terwijl deze toch aan meer dan 75.000 bezoekers plaats biedt. Onze voetbalreizen gaan overigens niet uitsluitend naar Bayern München. Ook voor reizen naar de Engelse Premier League en de Spaanse Primera Division bieden we u het goedkoopste aanbod in voetbalreizen.

Nederlandse inbreng

Een belangrijke reden voor veel Nederlanders om tickets te kopen voor wedstrijden van de belangrijkste gebruikers van de Allianz Arena is het feit dat er een zeer bekende Nederlandse voetballer actief is. Arjen Robben mag zich verheugen in een grote populariteit onder de Bayernfans. Zijn snelheid en fantastische goals maken hem tot een echte publiekstrekker. Niet alleen onder de Nederlandse fans, maar ook voor fans uit Duitsland en andere landen. Een populariteit waarmee hij overigens zijn ook al populaire landgenoot Mark van Bommel overstegen is. Bij JRM Reizen hebben we hem al verschillende keren aan het werk mogen zien. Wilt u ook genieten van het optreden in de Allianz Arena van de Bayern München? Bestel dan uw tickets bij JRM reizen. Misschien is het gelijk een mooie gelegenheid om het supertalent van Europees kampioen Portugal, Renato Sanches, eens tijdens een live wedstrijd in actie te zien.

Goedkoop topvoetbal bij Bayern München

Der “Rekordmeister” zoals Bayern München ook wel bekend staat domineert al jaren de Bundesliga. De Duitsers spelen graag aanvallend en attractief voetbal. Ondanks dat het een van de rijkste clubs van Europa is, zijn de tickets in vergelijking met bijvoorbeeld Engelse clubs zeer goedkoop. Dit zorgt ervoor dat een wedstrijd bezoeken van Bayern München niet alleen een garantie is op goed voetbal maar ook op betaalbare tickets.

Waarom Bayern München?

Uit onze persoonlijke ervaringen kunnen we met gemak een aantal mooie pluspunten opnoemen die het de moeite waard maken om Bayern München tickets te kopen:

  • De club is regelmatig goed voor een flink aantal thuisdoelpunten
  • De Allianz Arena is groot en biedt veel goede plaatsen voor publiek
  • Gemoedelijke sfeer die zich ook buiten het stadion voortzet
  • Tickets zijn in verhouding met andere topclubs goedkoper
  • De stad is groot, ruim en biedt tal van faciliteiten

Neem contact voor Bayern München tickets

Voor informatie om tickets te kopen voor een wedstrijd en/of arrangement in de Beierse hoofdstad belt u met telefoonnummer 085 – 0655243. Een e-mail met uw vraag of opmerking kunt u sturen aan info@jrm-reizen.nl. Voor de voordeligste Bayern München tickets en arrangementen gaat u naar JRM Reizen.