Bayer Leverkussen

Voetbalreis Bayer Leverkussen

Bayer 04 Leverkusen speelt pas sinds eind jaren zeventig in de hoogste Duitse divisie, de Bundesliga.
In de tussenliggende periode hebben ze al wel aardig wat successen behaald: de UEFA-Cup is gewonnen, de Duitse beker staat in de vitrine en deze relatief kleine club heeft zich inmiddels toch al weer 11 keer geplaatst voor de Champions League…. Vul het formulier voor het aanvragen van een offerte in en verzend deze. Wij sturen u dan zo snel mogelijk een fraaie offerte.

Arrangementen Bayer Leverkussen

Arrangementen zijn op basis van 1 hotelovernachting en wedstrijdticket

Datum Wedstrijd  Prijs p.p. vanaf
Aanvraagformulier
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Reisklasse:
Bedkeuze:
Eenpersoonsbed(den)Tweepersoonsbed(den)
Gewenste tegenstander(s):
Bericht:

Voetbalreis naar Bayer Leverkussen

Wilt u een geweldige voetbalreis naar Bayer Leverkusen boeken? Dan bent u bij JRM Reizen aan het juiste adres. De zogenaamde voetbalvakantie is de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Een voetbalreis is de ultieme vakantie voor de echte voetballiefhebber! Wat dacht u van een bezoek aan het voetballand Duitsland, met een voetbalreis naar Bayer Leverkusen of Schalke ‘04? Met een voetbalvakantie zorgt u voor een vakantie om nooit te vergeten bij de echte sportfanaat. Maar wat maakt onze voetbalreizen nou precies zo bijzonder? En wat kunt u allemaal verwachten tijdens de voetbalreizen? Lees snel verder en kom meer te weten over een voetbalreis naar Bayer Leverkusen.

Wat kunt u tijdens een voetbalreis verwachten?

Tijdens een voetbalreis bezoekt u de mooiste wedstrijden van uw favoriete club met een volledig arrangement. Op deze manier ontdekt u de club en het stadion als nooit tevoren. De voetbalreizen zijn doordrenkt van historie en u beleeft de echte passie van de club. Er zijn vele wedstrijden in verschillende landen die u kunt bekijken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Engeland, Spanje, Portugal of Duitsland met hun grote clubs.

Een reis naar Bayer Leverkusen

Een mooi voorbeeld van een voetbalvakantie is een reis naar Bayer Leverkusen. De club uit Leverkusen, Noordrijn-Westfalen in Duitsland, is opgericht in 1904. Ze spelen sinds eind jaren zeventig in de hoogste Duitse divisie, de Bundesliga. Door de jaren heen hebben ze al behoorlijk wat successen behaald. Zo heeft Bayer Leverkusen de UEFA-Cup gewonnen en hebben ze zich inmiddels al 11 keer geplaatst voor de Champions League. Tijdens de reis ontdekt u meer over de rijke geschiedenis van Bayer Leverkusen, bezoekt u een mooie wedstrijd en geniet u ondertussen van een fijne, geheel verzorgde vakantie.

Bezoek Bayer Leverkussen via JRM-Reizen!

Een reis naar een club als Bayer Leverkusen belooft een geweldige ervaring voor jong en oud. Wenst u ook een van onze mooie voetbalreizen te maken? Neem dan contact op met JRM Reizen door te bellen naar 085-0655243 of te mailen via info@jrm-reizen.nl. Tevens kunt u uw voetbalreis naar Bayer Leverkusen boeken via onze website.