Wintersport accommodaties

Op zoek naar de mooiste wintersport accommodaties? De ouderwetse wintersportsfeer herleeft in gezellige accommodaties die met veel zorg zijn uitgekozen door JRM Reizen, in skigebieden zoals Oostenrijk, Frankrijk en Italië. Lekker op wintersport met familie, vrienden of collega’s. Of komt u met een andere groep? Hoe het ook zij, wij zorgen ervoor dat u een wintersportvakantie krijgt die u nooit meer vergeet. Wij vinden het daarnaast zeer belangrijk om u een perfect ontspannen vakantiegevoel te geven in een relaxte sfeer. Maar ook voor de mensen die lekker actief willen skiën of snowboarden, hebben wij de perfecte wintersport. In welke wintersport accommodaties ziet u zichzelf al vakantie vieren?

Foto-Sonneck-7

All-inclusive accommodaties

Wilt u in één van onze accommodaties all-inclusive verblijven? Bij ons kunt u een accommodatie krijgen waarin u all-inclusive verblijft. Zo krijgt u bij onze accommodaties de gezelligheid en privacy van een eigen accommodatie, maar met het gemak en de service van een hotel. Zo wordt uw wintersport een ware beleving! Dit alles is inclusief en zonder toeslagen. Dit betekent voor u heerlijk lounchen op de bank voor een knisperend haardvuurtje, terwijl andere werken aan uw diner. Om overdag heerlijk actief te zijn op de piste en niet in de supermarkt te hoeven staan, om die dure boodschappen te doen. Daarnaast hoeft u zich tijdens uw wintersport niet druk te maken over wie opruimt. Dit wordt namelijk allemaal geregeld door de huishouding en schoonmaak. Hierdoor kunt u genieten van die welverdiende vakantie.

Wij zijn agent voor gerenommeerde wintersportorganisaties

JRM Reizen is agent voor diverse gerenommeerde wintersportorganisaties. Door een samenwerking tussen ons bedrijf en deze aanbieders, kunnen wij u een onvergetelijke wintersportvakantie garanderen. Dit zijn kwalitatieve aanbieders van de mooiste wintersportvakanties. Wij bieden onder andere all-inclusive accommodaties aan voor groepen tot 20 personen. Vaak zijn deze accommodaties ook per kamer te reserveren!

Contact met JRM Reizen

De mooiste accommodaties voor wintersport vindt u bij ons. Wilt u meer weten over onze wintersportvakanties? Bel dan naar 085-0655243. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@jrm-reizen.nl. Wij hebben de wintersport accommodaties waarnaar u op zoek bent!

Offerte aanvragen
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Gewenste vertrekdatum:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bericht: