Vakantiewoningen in de Ardennen

Bent u op zoek naar de mooiste vakantiewoningen in de Ardennen? JRM Reizen biedt u een ruim aanbod in de Ardennen. U kunt kiezen uit verschillende soorten vakantiewoningen. Wij bieden vakantiewoningen aan, die van alle gemakken zijn voorzien. Zo krijgt u die welverdiende vakantie waar u zo naar uit heeft gekeken. De Ardennen zijn ook zo te bereiken. Na slechts een paar uurtjes rijden, heeft u uw bestemming al bereikt. Vele mensen gaan niet alleen naar deze plek voor de natuur. Maar ook voor een sportieve vakantie kunt u hier uw “hart ophalen”! Bekijk eens rustig op uw gemak ons aanbod van vakantiewoningen in de Ardennen.

De mooiste natuur

Nederland is niet ver verwijderd van de Ardennen. Maar wanneer u het gebied inrijdt, komt u terecht in een heel andere wereld. U ziet namelijk naald- en loofbossen, smalle ravijnen, rivieren, watervallen, grotten en de mooiste natuurgebieden. Daarnaast kan het zo zijn dat u één van de vele bewoners van deze plek ontmoet. Hierbij kunt u denken aan lynxen, wilde zwijnen, herten en verschillende roofvogels. Dit is dus de ideale plek voor vakantiewoningen voor natuurliefhebbers.

De dorpjes

In deze regio vindt u naast de vele vakantiewoningen ook de mooiste authentieke dorpjes. Deze hebben ook bijna allemaal een eigen burcht. Een echte aanrader zijn de vele lekkere restaurants die in dit gebied te vinden zijn. Daarnaast kunt u verschillende kloosters en abdijen bezoeken. Voor de echte liefhebber zijn er ook onderaardse grotten die u kunt bezoeken. Zoals u merkt, er is genoeg te beleven in dit gebied.

Travel agent voor Novasol

JRM Reizen is travel agent voor Novasol, hier valt Ardennes Etape ook onder. Ardennes Etape is de specialist op het gebied van het verhuren van vakantieverblijven in de Ardennen. Zij zijn zeer bekwaam in het selecteren van de mooiste vakantiewoningen in dit gebied. Breng met uw vrienden of familie tijd door tijdens uw vakantie in dit mooie landschap. Ardennes Etape heeft 1600 vakantiehuizen beschikbaar in dit gebied. Deze huizen zijn uitgerust met een binnen- of buitenzwembad, jacuzzi, sauna, speelkamer, biljart, speelplein, omheinde tuin of met de mooiste keuken. Daarnaast zijn alle huizen uniek en bieden ze kwaliteit comfort.

Contact met JRM Reizen

Wilt u meer weten over een reis naar de Ardennen? Neem dan contact op met ons en bel naar 085-0655243. Heeft u het liefst contact via de mail? Stuur dan een mail naar info@jrm-reizen.nl. Wij voorzien u van de mooiste vakantiewoningen in de Ardennen.

Offerte aanvragen
Naam:
E-mail:
Telefoonnummer:

Aantal personen:
Aantal overnachtingen:
Gewenste vertrekdatum:
Aantal sterren hotel:
2 sterren3 sterren4 sterren5 sterren
Bericht: