JRM Reizen Garantieregeling

De Engelse voetbalbond stelt in de regel het definitieve speelprogramma per maand circa 6 weken van te voren vast. Voorbeeld: het speelprogramma voor november wordt halverwege september vastgesteld.

Nu komt het voor dat je graag naar een bepaalde wedstrijd wilt, bijvoorbeeld in maart, die nog niet definitief is vastgesteld. Dat is best lastig. Moet je nou wel boeken? Of anders wachten tot half januari? Maar dan is alles waarschijnlijk veel duurder.

JRM heeft het volgende bedacht. Speciaal voor klanten van JRM Reizen.

De standaardarrangementen voor weekendwedstrijden van JRM Reizen lopen van zaterdag tot en met maandag. De wedstrijd is nog niet definitief vastgesteld, je boekt een arrangement en ….de wedstrijd wordt uiteindelijk definitief verplaatst naar maandagavond. Wat is er mogelijk?

Verzekering

Voor €95,- p.p. kunt u zich, tegelijk met de boeking van uw reis, verzekeren. De kosten voor één extra hotelovernachting en een andere heenvlucht of terugvlucht de worden dan, wanneer nodig, door JRM Reizen voldaan. JRM Reizen bepaalt uiteindelijk in welk hotel (een vergelijkbaar hotel met het hotel waar u verblijft, op basis van redelijkheid en beschikbaarheid) u deze extra nacht zult overnachten en welke nieuwe vlucht wij voor u inboeken, rekening houdend met het reëel bereikbaar zijn van de luchthaven en uw hotel.

E.e.a. geldt ook wanneer de wedstrijd definitief op een vrijdagavond wordt vastgesteld. Dan boekt JRM Reizen een extra overnachting (vrijdag-zaterdag) en een nieuwe heenvlucht (op vrijdag).

Wanneer wij uw vlucht en uw hotelovernachting voor meer dan één dag moeten verplaatsen, doen wij dit tegen kostprijs (rekening houdend met wisselkoersen).
Mocht u er bij boeking van uw reis voor kiezen uw reis te verzekeren, en de wedstrijd wordt voor meer dan één dag verplaatst buiten uw reisschema, bieden wij de aanpassingen aan tegen kostprijs, met aftrek van de reeds betaalde verzekeringspremie.

Wanneer de wedstrijd wordt verplaatst naar buiten uw reisperiode vanwege extreme omstandigheden (lockdowns, stakingen, covid-19 besmettingen, extreme drukte op luchthavens, oorlogen, enz.) vervalt de optie. U krijgt dan de betaalde premie voor uw verzekering teruggestort met aftrek van de door JRM Reizen aantoonbaar gemaakte kosten.

Uitgezonderd

Bovengenoemde opties zijn niet mogelijk voor wedstrijden gespeeld:
* Tijdens schoolvakanties
* Reizen die u boekt met één overnachting

Annuleren

JRM Reizen kan de reis sowieso niet annuleren, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Wij verwijzen u daarom graag door naar uw verzekeringsmaatschappij. Daar kunt u informeren wat er mogelijk is wat betreft een reis- en/of annuleringsverzekering.