JRM Reizen Garantieregeling

De Engelse voetbalbond stelt in de regel het definitieve speelprogramma per maand plm. 6 weken van te voren vast. Voorbeeld: het speelprogramma voor november wordt halverwege september vastgesteld.

Nu komt het voor dat je graag naar een bepaalde wedstrijd wilt, bijvoorbeeld in maart, die nog niet definitief is vastgesteld. Dat is best lastig. Moet je nou wel boeken? Of anders wachten tot half januari? Maar dan is alles waarschijnlijk veel duurder.

JRM heeft het navolgende bedacht. Speciaal voor klanten van JRM Reizen.

De standaardarrangementen (weekend-wedstrijden) van JRM Reizen lopen van zaterdag tot en met maandag. De wedstrijd is nog niet definitief vastgesteld, je boekt een arrangement en ….de wedstrijd wordt uiteindelijk definitief verplaatst naar maandagavond. Wat is er mogelijk?

Opties

-50/50: we boeken een extra overnachting en de terugvlucht een dag na de wedstrijd: de kosten hiervoor worden gedeeld door JRM Reizen en klant. JRM Reizen bepaalt uiteindelijk welk hotel en welke terugvlucht (niet voor 10.00u).

E.e.a. geldt ook wanneer de wedstrijd definitief op een vrijdagavond wordt vastgesteld. Dan boekt JRM Reizen een extra overnachting (vrjdag-zaterdag) en een nieuwe heenvlucht (op vrijdag).

-voor €60,– p.p. kunt u zich verzekeren. De kosten voor een extra hotelovernachting en de terugvlucht de dag na de wedstrijd worden dan door JRM Reizen voldaan. JRM Reizen bepaalt uiteindelijk welk hotel en welke terugvlucht (niet voor 10.00u).

E.e.a. geldt ook wanneer de wedstrijd definitief op een vrijdagavond wordt vastgesteld. Dan boekt JRM Reizen een extra overnachting (vrjdag-zaterdag) en een nieuwe heenvlucht (op vrijdag).

Wanneer de wedstrijd 2 dagen eerder of later wordt gespeeld, dan geldt de 50/50 regeling, voor de optie ‘verzekering’ geldt dan een bedrag van €105,– p.p..

Uitgezonderd

-Bovengenoemde opties zijn niet mogelijk voor wedstrijden in de weekenden van 19-20 maart 2022, 16-17 april 2022 en 14 mei 2022.

-Wanneer de wedstrijd minimaal 3 dagen eerder of later wordt gespeeld, komen deze regelingen te vervallen

Annuleren

JRM Reizen kan de reis sowieso niet annuleren, zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

Wij verwijzen u daarom graag door naar uw verzekeringsmaatschappij. Daar kunt u informeren wat er mogelijk is wat betreft een reis- en/of annuleringsverzekering.